4.3.06

Που απευθύνομαι?

Το blog μου απευθύνεται σε ανθρώπους πού:

αγαπούν την τεχνολογία, τις κατασκευές, η θέλουν έστω σε επίπεδο ανάγνωσης να μάθουν κάτι παραπάνω, όπως μαθαίνω και γώ συνέχεια!(κανείς δεν είναι τέλειος , κι ούτε πρόκειται).

απευθύνεται ακόμα και σ αυτούς πού βρέθηκαν εδώ καταλάθος, η δεν καταλαβαίνουν τι γράφω, η γενικώς σερφάρουν.

Σε ανθρώπους που ίσως έχουν καταπιαστεί , η σκέφτονται να ξεκινήσουν κάποια κατασκευή απ τα post μου, και πιθανόν χρειαστούν κάποια βοήθεια.

Το σίγουρο είναι ότι στο internet βρίσκουμε τα πάντα...και κανείς δεν περιμένει το δικό μου blog.

Προσωπικά όμως το κάνω από κέφι, γιατί μ αρέσει να φτιάχνω, και στο κάτω κάτω κανείς δεν με πληρώνει.

Απλά, βάζω και γω εθελοντικά φυσικά το δικό μου λιθαράκι, για να ξεκολλάμε καμιά φορά απ τις ''δεδομένες'' μπούρδες που πολύ εύκολα θέλουν να μας σερβίρουν διάφοροι,...με την αιτιολογία:
''ξερετε κύριε έτσι δουλεύει, και μόνο αυτό κάνει'' και μπλά, μπλά, μπλά....

Οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Δουλεύει κι αλλιώς μεγάλε...και δεν εννοώ μόνο τις άπειρες έτοιμες χακιές που παίζουν στο internet, και
αφορούν playstation, x-box, και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε!!!

Μπορούμε να "χακέψουμε" ότι θέλουμε και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ!

Το στερεοφωνικό που μόλις πήραμε, (τι?) το αυτοκίνητο μας, (πώς?) το φούρνο μικροκυμάτων,(κομματάκι επικίνδυνο και αφορά ειδικούς!!!) το ποδήλατο μας, (ακόμα και φορτιστής κινητού γίνεται...ναι, το ποδήλατο)...και αρκετά ακόμα πράγματα.

Κοινώς:
Αν μπορώ να κάνω τα πράγματα να δουλεύουν όπως θέλω εγώ , και όχι όπως θέλουν αυτά , το κάνω!

Προσπαθώ να αποφύγω όσο γίνεται την σερβιρισμένη λογική των έτοιμων ακριβών λύσεων, και δοκιμάζω
διάφορες τεχνικές εκτός απ τις default πού λεμε. (συνήθης όρος στους υπολογιστές)

Τι θα πεί δηλαδή default?

Μην τ αγγίξω και χαλάσει?.. η μήν ανακαλύψω τις ατέλειες που υπάρχουν ίσως και με κάποιο σκοπό(δεν πειράζει, ξεροστάλιαζε να περιμένεις το νεώτερο, καλύτερο, γρηγορότερο, αλλά επίσης με άλλες τρύπες λογισμικό)μέχρι να έρθει η επόμενη έκδοση να το φιξάρει?.....κι ο κύκλος τελικά δεν κλείνει ποτέ!

Η μήπως η λογική του ανήσυχου ανθρώπου δεν έχει τρύπες ασφαλείας, και αυτό δεν είναι και τόσο βολικό??...η γιατί κάτι καλό μπορεί να ναι και free, όπως το Linux και αυτό ξεβολεύει κάποιους?...

Τόσες εταιρίες, με τόσο λογισμικό και τόσες τρύπες, φυσικά υπάρχουν.....πώς θα μας έρθουν οι άλλοι με τα αντί(antivirus, antispyware, antispam....)και όχι μόνο!! να τις μπαλώσουν.

Είπαμε παιδιά, ψυχραιμία, όποιος θέλει διαβάζει το blog μου, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε, όποιος θέλει βοήθεια στέλνει και κανά mail, και προχωράμε το πρότζεκτ.

Σχολιάκια και ότι θέλετε, επίσης τα γράφετε ελεύθερα, άνετα, ακόμα και ανώνυμα, (απενεργοποιημένο το register) άλλωστε δημοκρατία έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: